top of page

Φωτογραφικό Υλικό

Το 3ο Συνέδριο των Μεταπτυχιακών Φοιτητών της Κλασικής Ειδίκευσης του Τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών έφτασε στο τέλος του μετά από ένα γεμάτο τριήμερο εργασιών (7, 8 και 9 Οκτωβρίου).

Όλα τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής είμαστε ιδιαίτερα συγκινημένοι και υπερήφανοι και ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους συνέδρους, τους καθηγητές μας, όσους άλλους ήρθαν να μας δουν και τους εθελοντές προπτυχιακούς φοιτητές.

Ευχαριστούμε θερμά και τους χορηγούς μας (Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτης, Εφημερίδα Πελοπόννησος, Φούρνος Παπακανέλλος), καθώς και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αχαΐας μαζί με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος για την ευγενική προσφορά ενημερωτικού υλικού σχετικού με αξιοθέατα της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής.

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Ολγα Βαρτζιωτη (αίθουσα αφιερωμένη στη μνήμη της εκλιπούσης καθηγήτριας του τμήματος) όπου παρευρέθηκε κλιμάκιο του Κέντρου Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών ΚΕΔΜΟΠ, από το οποίο πραγματοποιήθηκε σχετική ενημέρωση των συνέδρων και εγγραφή όσων επιθυμούσαν.

Ευχόμαστε ολόθερμα να συνεχιστεί αυτή η επιστημονική παράδοση του Τμήματός μας, την οποία παραλάβαμε. Παραδίδουμε λοιπόν τη σκυτάλη στους επόμενους Μεταπτυχιακούς της Κλασικής Ειδίκευσης της Φιλολογίας Πατρών και αναμένουμε με χαρά την πραγματοποίηση του 4ου Συνεδρίου.

bottom of page